Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς o ο ταχέως αναπτυσσόμενος και μεταβαλλόμενος κόσμος της τεχνολογίας με στόχο τον εμπλουτισμό με καινοτόμες προσεγγίσεις και έργα POINTd, που ξεκίνησε, από την ίδρυσή του τον Σεπτέμβριο του 2018, φιλοξενεί τις καλύτερες εταιρείες στο σώμα του CyberPark. POINTd επωνυμία από άλλες εταιρείες παραγωγής και εξαγωγής τεχνολογίας Μεταξύ των πιο σημαντικών ιδιοτήτων που ξεχωρίζουν μόνο τα παραδοσιακά Δεν υπάρχει χώρος να αναφέρουμε μια εταιρεία που είναι ικανοποιημένη με τις λύσεις της. παίρνει.

Από αυτή την άποψη, για το POINTd, ειδικά για τις πιο πολυσυζητημένες και ως νέας γενιάς τεχνολογία ή νέες τεχνολογικές τάσεις σε τομείς όπως το ανθρώπινο δυναμικό «Industry 4» και «Robotics» που μπορεί να αναλάβει φιλόδοξη δουλειά. Πρέπει να σημειωθεί ότι ενσωματώνει τη δομή και την οργάνωση.

Το POINTd διασφαλίζει ότι παρακολουθείτε συνεχώς την ποιότητα σε όλες τις λειτουργίες και το ISO, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το 9001: 2015 και τα πληροφοριακά στοιχεία των οργανισμών με ασφαλείς μεθόδους Διεθνώς αναγνωρισμένο ISO / IEC Έχει απονεμηθεί το πιστοποιητικό 27001. POINTd Τεχνολογία, σύντομη εμφάνιση αντανακλαστικού ανάπτυξης εντός της περιόδου και ο λόγος της διαφοροποιητικής της επιτυχίας. στις τεχνολογίες νέας γενιάς Έχοντας μια κύρια ομάδα και μια επαγγελματική προσέγγιση διαχείρισης σημαίνει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της.